Aamupaino hulppeat 89,5 kg! Eilinen syöminen olikin varsin holtitonta enkä ole voinut liikkua juuri lainkaan flunssan takia. Ottaa päähän tämä makaaminen ja helle - tekee mieli syöpötellä. Kovin paljon en ole silti sortunut, olosuhteet huomioon ottaen.

On sellainen olo, että elämä pyörii paikallaan. Opinnot ei edisty, työ ei oikein huvita tai ei ainakaan anna mitään uutta. Junnaa paikoillaan. Kuten painokin. Lueskelin vanhoja kalentereita ja papereita siivotessani ja huomasin samat aiheet, kurssit ja painot olleen menossa viime vuonna, sitä edellisenä jne. Plääh! Tarttis tehrä jotakin. Masentaa....

Tiedän, että oikeastihan mun asiat on todella hyvin, siksikin tämä olotila harmittaa. Mulla ei ole mitään valittamista parisuhteen osalta, väitän olevani onnellinen. Taloudellinen tilanteeni on hyvä. Masennus - liian vahva sana kylläkin - liittyy yksinomaan itseeni. Kaipa sitä luterilaisen työmoraalin saaneena ja suorittajana haluaisi saada alkamansa projektit valmiiksi. Keskenjättäminen ei ole mahdollista. No, tämä olotila ennakoi taas univaikeuksia, kiva viikko siis edessä.

Huvittaa välillä kun muistuu mieleen miten pidimme lukioaikoina laihdutuskuureja vaikka paino oli alle 55 kg. Nyt ei ole edes tavoitteena saavuttaa niin alhaisia lukemia.

Päivitin tänään opintosuunnitelmat ja kävin läpi mitä on kesken. Pitää aikatauluttaa tentit ja kurssit realistisesti, jotta saisin jotakin tehtyä. Syksyllä taitaa olla todella kiireiset ja kamalat ajat töissä kaikkien muutosten takia, joten kovin suuria suunnitelmia ei kannata tehdä.