Paino tänään 86,3 kg.

Työstressi ja kiireet aiheuttivat sen, etten jaksanut kävellä tarpeeksi torstaina ja perjantaina. Tänään ryhdistäydyin heti aamusta alkaen ja kävin yli tunnin sauvakävelylenkillä. Kävely vei pois kaksi päivää potemani päänsäryn ja olo oli lenkin jälkeen todella hyvä. Ilma oli syksyisen raikas ja viileä. Syyskuu on lempikuukauteni, uuden alun aika.

Sovittelen "uusia vaatteita" eli kaapista löytyneitä, jotka eivät mahtuneet päälle aikoihin. Käytettävissä oleva vaatevarasto on kasvanut usealla vaatekappaleella. Ihanaa! Edelleenkin ihmettelen miten tämä on ollut näin yllättävänkin helppoa. Sysäys painopudotukselle on ollut varmasti äitienpäivälahjaksi saamani askelmittari, jota olen käyttänyt toukokuun alusta säännöllisesti. Ehkäpä kävely on vaikuttanut lihaskuntoon ja siinä sivussa aineenvaihduntaan. Tietysti liikunta kuluttaa myös kaloreita, mutta lisääntynyt kulutus ei kuitenkaan kokonaan tätä selitä. Tutkimattomat ovat painopudotuksen tiet!

Töissä tulevan organisaatiouudistuksen rakenne julkaistiin loppuviikolla, nimet tiedetään kahden viikon kuluessa. Uudistus oli juuri se mitä olinkin uumoillut, eli ei mitään yllätyksiä. Oma paikka on vielä auki, vaikka jotakin huhuja olen jo kuullut ja johtopäätöksiä vetänyt. Oma tulevaisuuteni talossa ratkeaa sen mukaan millaiseksi muutos osoittautuu.