Niin, tämä viikko meni niin että hurahti. Olin tiistaista torstaihin koulutuksessa pois kotoa ja viikonloppuna oli kovasti ohjelmaa. En ole ehtinyt ruokailua miettimään, mutta yllättävän hyvin paino on kuitenkin pysynyt. Kävellyt olen myös aika lailla.

Thaimaan reissuun on enää kolme viikkoa aikaa. Siihen mennessä yritän saada muutaman kilon vielä pudotettua (ainakin alle 85 kg), jotta voin juoda altaalla muutaman Singhan :)

Lenkkeily sujuu nykyisin jo helposti. 10000 askeleen tavoite päivässä ei tuota ongelmia, vaan elimistö tai mieli kaipaa liikuntaa jos askeleita on liian vähän. Tähän voisin vähitellen lisätä jotakin muutakin liikuntaa, jolla saisin kuntoa nousemaan.

Välillä harmittaa, että paino on jämähtänyt tähän hieman yli 86 kilon painoon. Koska tavoitteenani on saavuttaa sopiva paino loppuiäksi, en suostu harmittelemaan tilannetta, vaan nautin tästä olotilasta. Paino on kokonaisuutena laskenut, se on pysynyt tässä jo pidemmän aikaa eikä ole noussut takaisin. Tämä on hyvä tapa totutella uuteen olotilaan ja painoon. Tapasin viikonloppuna siskon, joka oli aiemmin laihduttanut nopeasti yli kymmenen kiloa. Kaikki näytti palanneen takaisin, painoa saattoi olla jopa enemmän kuin ennen nopeaa pudotusta.

Mulle tämä projekti ei ole dieetti, ei painon pudotuskuuri tai ruokavalio, vaan tämä on ennen kaikkea henkinen projekti, jonka tehtävänä on muuttaa asioita pysyvästi. Enemmänkin muokkaan pääni sisältöä, ajatuksia ja tunteita, painon pudotus on mahdollinen seuraus päänsisäisestä muutoksesta. Yritän nauttia ruuasta, maistella makuja, miettiä miksi syön.