Paino tänään 90,3 kg, mikä on yllättävän vähän viikonloppuna syötyjen mokkapalojen määrän huomioiden. Tänään kävelin kotiin, ilma salli sen ja maakin oli sula. Työpäivä oli kiireinen, en ehtinyt ruokalaan vaan söin lähikaupan antimia ja viime metreillä retkahdin korvapuustiin. Pullia olenkin syönyt viime aikoina todella paljon. Aiemmin työskentelin Espoon Kilossa ja kuljin päivittäin Pasilan aseman - ja pullapuodin - kautta. Mulle suurin himo ja kompastuskivi onkin juuri pullat, ilman karkkia, sipsejä ja alkoholia voisin hyvinkin elää. Aloitanpa tässä juuri tältä istumalta karkkilakon vaikka vain noin näytiksi. Lupaus olkoon: ennen juhannusta en karkkia syö!

Ilta meni pojan koulukiusausepisodin selvittelyssä, mikä tietysti aiheutti (minulle) pahaa mieltä ja pullan syönnin tarvetta. Asian selvittelyä jatkoi mieheni koulun kanssa. Suututtaa, kiukuttaa ja surettaa!

Blogipäivää piristi kuitenkin Maureen lähettämällä mielenpiristystä (You make my day -award). Kiitokseni! Itse palkitsen Maureenin lisäksi Painoarvokkaan ja KassiAlman, joiden blogeista erityisesti olen saanut inspiraation ja tukea omalle projektilleni.

14.1.2008 Päivän ruokailut:

  • Aamupala: lasi tuoremehua ja jogurtti. 
  • Välipala: kahvi, 0,5 l ananaslightiä, tonnikalasalaattia ja korvapuusti
  • Päivällinen: tomaattikeittoa, pieni pala rieskaa ja kevytleviä, croissant.
  • Välipala: 2 kahvia ja laskiaispulla.
  • Iltapala: 2 hapankorppua, kevyleviä ja juustoa, iso lasi wishyä.

Päivän liikunnat:

  • Askeleet: 8638