Viikkopunnituksessa edelleen 86,1 kg vaikka eilen illalla tulikin syötyä vähän liikaa. Mun on edelleen kovin vaikea hallita syömistä - joka päivä tulee syötyä jotakin makeaa. No, onneksi kävely näyttää kuitenkin tehoavan ja paino silti tippuu hiljalleen. Pudotusvauhti olisi nopeampi jos vähentäisin makean syömistä vaikkapa yhteen kertaan viikossa. Tänään on sukulaislapsen syntymäpäiväjuhlat, ja makean syömistä on vaikea välttää: syntymäpäiväsankarin äiti kun tekee erityisen hyvää täytekakkua.

Edit 18.55 Synttäreillä tulikin syötyä, kaikki tarjottava oli niin valtavan herkullista. Menomatkalla ostin Itäkeskuksesta Henning Mankellin Kiinalaisen. Luin matkalla ensimmäiset 50 sivua ja kirja vaikuttaa tosi hyvältä. Härkösen Ei kiitos oli nopeasti luettava, kiinnostava kirja, herätti mielenkiintoisia ajatuksia, vaikkei kuitenkaan ollut mikään järisyttävä lukukokemus.

On kylmää ja sateista ja minua väsyttää, tuskinpa jaksan tänään enää mennä ulos kävelylle. Nautin lopun iltaa sohvalla Mankellista.

Sunnuntai 24.8.2008 - 52 päivää

Ruoka:

  • lasi tuoremehua, puuroa ja mehukeittoa.
  • 2 kahvia maidolla, 2 palaa täytekakkua, 5 palaa arabialaista maustekakkua, 2 palaa sipulipiirakkaa ja pala kinkkupiirakkaa (huh huh!)
  • nektariini.

Liikunta:

  • Askeleet: 2914 / 0